E25 – Intervju med Lars Ohly (kandidat till ordförandeposten i Hyresgästföreningen)

Ladda hem som mp3.

Inför Hyresgästföreningens förbundsstämma har fyra kandidater till ordförandeposten nominerats – däribland fd vänsterpartiledaren Lars Ohly. Daniel och Mattias tar pulsen på Ohly – kan man bo i bostadsrätt och vara ordförande för HGF, vilka är de stora utmaningarna och varför tycker Lars Ohly att han är en lämplig kandidat.

Lars Ohly i Pennypodden

Samtal med Lars Ohly i Pennypodden

2 kommentarer

  1. Lars Ohly spelar dum när han säger att han inte vet vad Barbro Engman har i arvode. Det är klart att han mycket väl vet det. Vi snackar alltså månadslöner långt över 100 loppor, något som Ohlys gamla väljarbas knappt ens skulle våga drömma om. Hyckleri på högsta nivå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s