E140 – Rädda Lintotten! (Linda Petersson)

Ladda hem som mp3-fil.

Detta avsnittet görs i samarbete Hyresgästföreningen Östra i Göteborg. Daniel och Mattias åker ut till ett kök i kvarteret Lintotten och pratar med Linda om 48-procentiga hyreshöjningar, som hennes fastighetsägare Holger Blomstrand vill få efter renovering.

3 kommentarer

  1. Hej. Jag jobbar som reporter på nättidningen spanaren.se och vi förbereder en reportageserie för att beskriva det som händer på hyresmarknaden, särskilt i samband med renoveringar. Skulle verkligen uppskatta om du ville kontakta mig och berätta vad som händer i Lintotten och hur er kamp ser ut.

  2. Hej! Vart tog den nedladdningsbara mp3-filen vägen? Jag har lyssnat på er i åratal men om den försvinner kommer jag tyvärr inte kunna fortsätta lyssna. Jag har ingen smartphone utan lyssnar på en mp3-spelare (teknikkonservativ, ja…). Tack för en bra podd förresten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s