Vilka skriver om oss?

 • Bubblare på väg mot makt
  Pennypodden är en nyfiken podcast om bostadspolitik. Programledarna Daniel Carlenfors och Mattias Axelsson når långt bortom debatten om renoveringarna på Pennygången som startade äventyret.
  GP 12 januari 2015
 • Pennypodden fyller ett år
  För ett år sedan spelades det första avsnittet in av Pennypodden – en podcast om bostadspolitik producerad av några boende på Pennygången i Högsbohöjd.
  Tidningen Väster 11 juni 2014
 • Ett miljardprogram för hållbart boende
  För övrigt…
  …vill jag passa på och tipsa om Pennypodden, som görs av Daniel Carlenfors och Mattias Axelsson på Pennygången. Vill du följa en bostadspolitisk podd, så är det denna!
  Strötankar och sentenser – 2 augusti 2014
 • Pennypodden – Sveriges bästa bostadspolitiska podcast
  Pennypodden sticker ut hakan och kallar sig Sveriges bästa bostadspolitiska podcast! Pennypodden har all rätt att göra så då de verkligen har varit med och lyft den bostadspolitiska debatten i Sverige.
  Egon Frids blogg – 7 maj 2014
 • Ett land fullt av bostadsköer, luftballonger och podd
  ”Igår poddade jag i Göteborg närmare bestämt i en lägenhet på Pennygången. Där ska Stena Fastigheter renovera och hyresgästerna driver hårda krav på dialog och inflytande. Borde vara härligt för Stena Fastigheter att ha så engagerade gäster. Hur det hela slutar är ännu höljt i dunkel men det kommer många Pennygångar framöver så ett lyckat exempel på dialog i dess djupa mening skulle inte sitta i vägen. ”
  Barbro Engmans bostadsblogg – 24 april 2014
 • De gör radio om sitt boende
  ”I Högsbo i Göteborg gör några aktiva eldsjälar Pennypodden, en podcast om bostadspolitik. Hem & Hyra tittade in under inspelningen av ett program.”
  Artikel i Hem&Hyra – 10 januari 2014
 • Pennypodden på Yimby
  ”Johannes Hulter som är före detta samordnare för Yimby Göteborg har blivit intervjuad av Pennypodden. Intervjun handlar mycket om Yimby och de stadsbyggnadsfrågor vi driver.”
  Inlägg på Yimby – 17 mars 2014
 • Låt stadsplaneringen bli agil!
  Erik Berg från Inobi Arkitekter blev intervjuad av Pennypodden, och delade mycket intressanta tankar om hur viktigt en stadsbyggnad som inbjuder medborgarna är. Och lösningen då?
  Min Vision (blogg) – 1 februari 2014
 • Intervjuad av pennypodden om Stena, Poseidon och allmännyttans framtid
  ”Vi hann avverka många olika frågor när Pennypodden, som drivs av nätverket Pennygångens framtid, bjöd in till intervju: mitt uppdrag som styrelseordförande i Poseidon, Vänsterpartiets bostadspolitik och den nya lagstiftningen för allmännyttiga bostadsbolag. ”
  Jöran Fagerlunds blogg – 24 oktober 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s